Užice, RS
17°
Ведро
5ч6ч7ч8ч9ч
16°C
16°C
18°C
20°C
22°C
Home Društvo Poklanjamo knjigu PR, Aleksandra Ilića

Poklanjamo knjigu PR, Aleksandra Ilića

by Velimir Popovic

naslovna knjige oktobar

U saradnji sa Izdavačkom kućom Laguna, sajt Ero vam poklanja knjigu PR, Aleksandra Ilića. Da bi ova knjiga postala vaša potrebno je da se u toku današnjeg dana javite i tačno odgovorite na nagradno pitanje koje se nalazi na kraju teksta. Izvlačenje dobitnika će biti obavljeno u sredu, a dobitnik će biti obavešten o preuzimanju nagrade. Odgovore na postavljeno pitanje, koje se nalazi na kraju teksta, treba poslati na e-mail adresu: office@ero.rs

PR, ALEKSANDAR ILIĆ

PR-korice-fin

Ukratko o knjizi

Roman o ljubavnom trouglu koji istražuje granice ljubavi i beskonačnost interneta.

 Sadržaj

Na mestu gde daunloud postaje piraterija, ljubav prevara a istina – PR, dvoje ljudi traga za izlazom iz ljubavnog trougla. U tom traganju razrešavaju se njihove ljudske i poslovne sudbine a skrivena, zabranjena i potisnuta osećanja iz emocionalnog podzemlja izlaze na čistinu.

Radnja romana jednim delom odvija se u elitnoj beogradskoj PR agenciji a drugim na internetu: od običnog flertovanja i razmene sličnih zadovoljstava na Facebooku ili Twitteru do najmisterioznijih prostranstava Deep Weba, gde je moguće iznajmiti Rent-A-Hacker usluge ili naručiti nečije ubistvo.

Vešto vođenom radnjom i uzbudljivim obrtima, „PR“ na duhovit i beskompromisan način daje sliku savremenog sveta, proširenog internetom i novim navikama koje je doneo 21. vek. „PR“ dolazi iz sadašnjosti a svojom univerzalnošću govori nam da su internet i ljubav ipak – nezaobilazni.

Drugi o knjizi

„Osim što vas lako natera da instalirate sve aplikacije koje u knjizi pominje i da se upitate odakle su vam to poznati svi ovi ljudi, Ilić objašnjava, bez pardona, šta se krije iza slike stvarnosti koju kreira domaća PR scena. Njegova priča ogolila je bombastične nazive funkcija, iskrivljeni rečnik, isfabrikovane menadžere, lažni moral i nametnutu potrebu da svi izgledamo isto i ponašamo se isto. Kada pročitate ‘PR’ pročitali ste nas sve.“ Tanja Tatomirovic – @lavche73, komunikolog, PR Lead za zemlje Balkana u kompaniji Microsoft

Prethodno objavljeni naslovi

Srpski psiho

O autoru

Aleksandar Ilić (1981, Valjevo), prozni pisac. Koautor je romana Srpski psiho (2007, Laguna) – izdanje na poljskom jeziku Serbski psycho (2011, Krakov). PR je njegov prvi samostalni roman.

Nagradno pitanje: Gde je rođen Aleksandar Ilić?

Odgovore slati na e–mail adresu: office@ero.rs

You may also like

Leave a Comment