Užice, RS
29°
Углавном облачно
19ч20ч21ч22ч23ч
27°C
26°C
25°C
24°C
23°C
Home Društvo Poklanjamo knjigu Ovaj život od trideset i nešto

Poklanjamo knjigu Ovaj život od trideset i nešto

by Velimir Popovic

naslovna nagradna igra 1

Sajt Ero u saradnji sa Izdavačkom kućom Laguna vam poklanja knjigu Ovaj život od trideset i nešto, Džona Rensa. Potrebno je da se u toku dašnjeg dana javite i tačno odgovorite na nagradno pitanje koje se nalazi na kraju teksta i imate priliku da postanete dobitnici ove knjige. Izvlačenje dobitnika će biti obavljeno u sredu, a dobitnik će biti obavešten o preuzimanju nagrade. Odgovore na postavljeno pitanje, koje se nalazi na kraju teksta, treba poslati na e-mail adresu: office@ero.rs.

OVAJ ŽIVOT OD TRIDESET I NEŠTO, DŽON RENS

ovaj_zivot_od_trideset_i_nesto-dzon_rens_v

 Ukratko o knjizi

Romantična komedija za svakoga ko jeste ili ko će jednog dana verovatno odrasti. Topla i urnebesno smešna knjiga o muškarcima, prijateljstvu, seksu, braku i očinstvu, i kako se sve navedeno sudara u osam turbulentnih meseci u životu Harija Spensera.

Važni argumenti za prodaju

Obavezna literatura za sve one koji žele brak, ali ne žele da odrastu ili da priznaju da su odrasli. Muška verzija knjige Dnevnik Bridžet Džouns ili serijala Kupoholičarka.

Sadržaj

Nije lako biti muškarac od trideset i nešto (pogotovo kada i dalje čeznete da budete muškarac od dvadeset i nešto). Upoznajte Harija Spensera, nastavnika istorije koji obožava grickalice i prestravljen je zbog odrastanja. Kada mu njegova žena Emili kaže da je trudna, Hari biva naprasno gurnut u ulogu budućeg oca. A onda, kada ga u iskušenje dovede atraktivna bivša devojka, Hari mora da donese najvažniju odluku u životu. Da li je sposoban da postane muškarac, ili će podleći iskušenju mladalačke maštarije? Ovo je ljubavna priča o tome šta se događa pošto smo se zaljubili, kada zezanje u krevetu zamenimo cigaretama u šupi, a emisije o fudbalu prodavnicama dečje opreme. Surovo iskren, prijatan i toliko duhovit da ćete se grohotom smejati, ovo je dnevnik o trapavom putovanju jednog muškarca ka zrelosti.

Ciljna grupa

Čitaoci romana Džona O’Farela i Tonija Parsonsa.

Prethodno objavljeni naslovi

Njegov prvi roman.

O autoru

Džon Rens, rođen 1975. u Sauthemptonu, u Engleskoj, pisac je romantičnog šaljivog romana Ovaj život od trideset i nešto. Diplomirao je englesku književnost na Univerzitetu Midlseks u Londonu, da bi zatim otišao na putovanje i u Australiji upoznao svoju ženu, Amerikanku. Trenutno piše svoj drugi roman, Srećni krajevi. Pije mnogo čaja i provodi previše vremena blenući u prazno. Posetite Džonov veb-sajt na adresi www.jonrance.com ili ga pratite na Tviteru @Jrance75

Nagradno pitanje:Kako se zove drugi roman koji piše Džon Rens?

Odgovore slati na e-mail adresu: office@ero.rs

You may also like

Leave a Comment