Užice, RS
32°
Сунчано
15ч16ч17ч18ч19ч
32°C
33°C
32°C
31°C
30°C
Home Društvo Poklanjamo knjigu Budjenje nemani

Poklanjamo knjigu Budjenje nemani

by miroslav_ostojic

naslovna knjige laguna

U saradnji sa Izdavačkom kućom Laguna, sajt Ero vam poklanja knjigu Budjenje nemani, Dzejms S.A Korija. Da bi ova knjiga postala vaša potrebno je da se u toku dašnjeg dana javite i tačno odgovorite na nagradno pitanje koje se nalazi na kraju teksta. Izvlačenje dobitnika će biti obavljeno u cetvrtak, a dobitnik će biti obavešten o preuzimanju nagrade. Odgovore na postavljeno pitanje, koje se nalazi na kraju teksta, treba poslati na e-mail adresu: office@ero.rs

budjenje-nemani

BUĐENJE NEMANI, Džejms S. A. Kori

Ukratko o knjizi 

Akciona avantura u svemiru koja će oduševiti sve ljubitelje naučne fantastike.

Sadržaj

Dobrodošli u budućnost. Čovečanstvo je kolonizovalo Sunčev sistem – Mars, Mesec, Pojas asteroida i prostranstva iza njega – ali zvezde su nam i dalje izvan domašaja.

Džim Holden je izvršni oficir na tegljaču leda koji leti od prstenova Saturna do rudarskih stanica u Pojasu. Kada on i njegova posada nabasaju na olupinu svemirskog broda Skopuli, shvate da su otkrili tajnu koju nisu ni najmanje želeli da saznaju. To je tajna zbog koje je neko spreman da ubija – i to u razmerama koje su za Džima i njegovu posadu nepojmljive. Sistemu preti rat ukoliko Holden ne uspe da otkrije ko je ostavio Skopuli, i zbog čega.

Detektiv Miler traga za nestalom devojkom. To je tek jedna devojka među milijardama koliko ih živi u sistemu, ali njeni roditelji imaju dovoljno novca da pokrenu istragu. Kada ga trag dovede do Skopulija i simpatizera pobunjenika Holdena, on shvata da bi ta devojka mogla biti ključ svega.

Holden i Miler moraju da manevrišu između vlade Zemlje, revolucionara sa Spoljnih planeta, tajnih korporacija  i pretnje koja nije u potpunosti ljudska, a svi izgledi su protiv njih. Ali napolju, u Pojasu asteroida, pravila su drugačija i posada jednog malenog broda može izmeniti sudbinu univerzuma…

Drugi o knjizi

„Kad bi samo bilo više ovakvih spejs opera na našim policama.“ SFF WORLD

„Svaka stranica ove knjige je kao neverovatan kadar iz odličnog SF filma.“ BOOK SMUGGLERS

Biografija autora

Iza imena autora Džejms S.A. Kori nalaze se dva imena autora Danijela Abrahama i Taja Frenka.

Nagradno pitanje: Kako se zove olupina broda, na koji Dzejms Holden nailazi?

Odgovore slati na e mail adresu : office@ero.rs

 

You may also like

Leave a Comment