Užice, RS
16°
Делимично облачно
1ч2ч3ч4ч5ч
15°C
14°C
14°C
14°C
14°C
Home PrivredaEkonomija Na Zlatiboru se održava prvi Međunarodni sajam turizma i poljoprivrede

Na Zlatiboru se održava prvi Međunarodni sajam turizma i poljoprivrede

by Vladimir Gujanicic
zlatibor

Prvi Međunarodni sajam poljoprivrede i ruralnog turizma bini na Kraljevim trgu na Zlatiboru, najavila je Opština Čajetina. Organizatori najavljuju da će tokom sajma za tri dana posetioci biti u prilici da se informišu o najnovijim inovacijama i dostignućima u razvoju poljoprivrede i turizma.

– O svemu tome oni koji dođu na tu manifestaciju moći će da razgovaraju s brojnim predstavnicima poljoprivrednih savetodavnih i stručnih službi iz svih krajeva Srbije i s nekim od vodećih poznavalaca poljoprivredne proizvodnje u zemlji – kazali su organizatori.

Zainteresovani za novitete moći će od 10. do 12. maja da obiđu savetodavne štandove na Kraljevom trgu, na kojima će biti izloženi i tradicionalni poljoprivredni proizvodi.

Najsavremenija poljoprivredna mehanizacija biće izložena na parkingu u blizini Turističko-rekreativnog kompleksa Zlatibor, a predavanja će biti održavana tokom čitavog dana u subotu, 11. maja, u okviru prostora Inovacionog biznis centra na Zlatiboru.

Sajam priređuju „Zlatiborski eko agrar“ i Opština Čajetina, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Srbije. Sajam počinje u petak u 12 sati.

(Rina)

You may also like