Užice, RS
19°
Сунчано
8ч9ч10ч11ч12ч
21°C
23°C
25°C
27°C
28°C
Home DruštvoZanimljivosti Osvojite knjigu Šapat senki

Osvojite knjigu Šapat senki

by Velimir Popovic

naslovna nagradna igra 1

U saradnji sa Izdavačkom kućom Laguna sajt Ero vam danas poklanja knjigu Šapat senki, Jan-Filip Zendkera. Potrebno je da se u toku dašnjeg dana javite i tačno odgovorite na nagradno pitanje koje se nalazi na kraju teksta i imate priliku da postanete dobitnici ove knjige. Izvlačenje dobitnika će biti obavljeno u sredu, a dobitnik će biti obavešten o preuzimanju nagrade. Odgovore na postavljeno pitanje, koje se nalazi na kraju teksta, treba poslati na e-mail adresu: office@ero.rs.

sapat_senki-jan-filip_zendker_v

ŠAPAT SENKI, Jan-Filip Zendker

Ukratko o knjizi

Egzotična i slojevita priča o iskupljenju u kojoj konačno pobeđuju prijateljstvo i ljubav.

Važni argumenti za prodaju

Od autora Osluškivanja srca i Glasova srca. Zendker će biti Lagunin gost na Sajmu knjiga!

Sadržaj

Slomljen smrću sina i propašću braka Pol Libovic napušta ogromni Hongkong i nalazi utočište na obližnjem ostrvcetu. Igrom sudbine upoznaće Amerikanku čiji je sin nestao u Kini. Pol će odlučiti da joj pomogne u očajničkoj potrazi za njim, i to će ga odvesti u zemlju brojnih opasnosti i neočekivanih kontrasta. Kroz intimnu dramu dvoje ljudi uzdići će se impresivna freska o neverovatnom ekonomskom razvoju Kine i posledicama takvog uspona. Prošlost i sadašnjost jedne zemlje i jednog čoveka prepliću se u novom romanu Jan-Filipa Zendkera koji osvaja čitaoce svojom istančanom prozom. Dramatična sudbina nekoliko junakazapravo je pripovest o najdubljim ljudskim osećanjima, a elementi trilera i autorov znalački pogled na savremenu Kinu povešće vas u srce jedne egzotične avanture.

Drugi o knjizi

„Kao i u Osluškivanju srca, Jan-Filip Zendker sa velikim umećem opisuje ljudska osećanja i vraća nam veru u ljubav.“ Deutschlandradio Kultur

Prethodno objavljeni naslovi

Glasovi srca, Osluškivanje srca.

Biografija autora

Jan-Filip Zendker rođen je 1960. godine u Hamburgu. U razdoblju od 1990. do 1995, radi kao dopisnik iz Amerike za časopis Štern. Od 1995. do 1999. dopisnik je iz Azije. Posle dužeg boravka u Americi, vraća se u Nemačku i nastavlja rad u Šternu. Godine 2000, objavio je seriju reportaža iz Kine pod nazivom Pukotine u Velikom zidu. Slede romani Osluškivanje srca (srpsko izdanje Laguna, 2008), Šapat senki i Igre zmaja. Septembra 2012. godine objavio je najnoviji roman Glasovi srca. Jan-Filip Zendker živi u Berlinu sa porodicom.

Nagradno pitanje glasi: Gde je rođen Jan-Filip Zendker?

Odgovore slati na e-mail adresu:office@ero.rs

You may also like

Leave a Comment