Užice, RS
17°
Ведро
4ч5ч6ч7ч8ч
16°C
16°C
16°C
18°C
20°C
Home Društvo Osvojite knjigu Avanture Šerloka Holmsa-The Adventures of Sherlock Holmes

Osvojite knjigu Avanture Šerloka Holmsa-The Adventures of Sherlock Holmes

by Velimir Popovic

avanture_serloka_holmsa_the_adventures_of_sherlock_holmes_v

U saradnji sa Izdavačkom kućom Laguna, gradski portal Ero vam ovog utorka poklanja knjigu Avanture Šerloka Holmsa-The Adventures of Sherlock Holmes. Da bi ova knjiga postala vaša potrebno je da se u toku današnjeg dana javite i tačno odgovorite na nagradno pitanje koje se nalazi na kraju teksta.  Odgovore šaljite na e-mail adresu nebojsa.hobetko@gmail.com

O knjizi

Sva dela Artura Konana Dojla zasenio je uspeh Avantura Šerloka Holmsa, koje su najpre objavljene u nastavcima u časopisu Strand 1891, a potom su, 1892, sabrane u zbirku od dvanaest priča. Pisac je dobro postupio što ih je objavio u formi kratkih priča i stvorio detektiva izuzetnih moći opažanja i zaključivanja.

Conan Doyle’s entire work was overshadowed by the success of The Adventures of Sherlock Holmes, which was published in instalments in the Strand magazine from 1891 and later gathered in a book containing 12 adventures in 1892. The author was right to publish them as short stories and create a detective with an enormous capacity for observation and deduction.

Nagradno pitanje: U kom časopisu su prvo objavljene Avanture Šerloka Holmsa?
Odgovore slati na e-mail adresu: nebojsa.hobetko@gmail.com

You may also like

Leave a Comment