Užice, RS
32°
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
33°C
32°C
31°C
30°C
28°C
Home SportOstali sportovi Održano peto “Užice pliva” takmičenje

Održano peto “Užice pliva” takmičenje

by Vladimir Gujanicic
bazen

Juče je na Gradskom bazenu u Užicu održano peto po redu takmičenje “Užice pliva”, u organizaciji tri plivačka kluba: PK Jedinstvo, PK Stari grad i PK Zlatibor. Ovaj događaj je okupio oko 150 mladih takmičara, a za mnoge od njih ovo je bilo prvo takmičenje u životu.

Takmičenje je proteklo u izuzetno pozitivnoj atmosferi, sa decom koja su dala sve od sebe u želji da pokažu svoje plivačke veštine. Posebno je značajno napomenuti da je učešće na takmičenju bilo besplatno za sve takmičare, što je omogućilo većem broju dece da učestvuju i uživaju u sportskom nadmetanju.

Organizatori su izrazili zadovoljstvo zbog uspešno realizovanog takmičenja i istakli važnost ovakvih događaja za promociju sporta i zdravih stilova života među mladima. Cilj je bio ne samo takmičenje već i druženje, sticanje novih prijateljstava i podsticanje dece na bavljenje sportom.

Užički bazen je u nedelju bio mesto osmeha, radosti i sportskog duha, a mali plivači su, bez obzira na postignute rezultate, svi bili pobednici jer su pokazali hrabrost, trud i zalaganje. Organizatori se nadaju da će ovakvi događaji postati tradicija i da će svake godine privlačiti sve više učesnika.

Uziceonline

You may also like