Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home Vesti Održan skup nastavnika srpskog jezika Zlatiborskog okruga

Održan skup nastavnika srpskog jezika Zlatiborskog okruga

by Velimir Popovic
0 comment

UŽICE – U prostorijama „Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju“ održan je Prvi skup nastavnika srpskog jezika i književnosti Zlatiborskog okruga.

Nastavnike je pozdravila direktorka RCU Milena Vićević, koja je izrazila zadovoljstvo što su se okupili u ideji da razmenjuju svoja metodička, stručna, pedagoška i književno-stvaralačka iskustva. Direktorka je izrazila nadu da će se druženja i organizivanje stručnih skupova i umetničkih programa nastaviti i u budućnosti.

Stručnim temama predstavile su se profesorke književnosti: Olivera Šopalović, Biljana Valjarević, Marija Milović i Tanja Zečević. Uspešni predavači, veoma korisna predavanja i zadovoljna publika nastavnika pokazuju da je skup uspeo i da su nastavnici spremni da na nivou grada formiraju Društvo nastavnika srpskog jezika i književnosti, uz punu podršku Regionalnog centra.

Ovaj skup je upriličen povodom obeležavanja Dositejevog dana i značajne misije našeg prosvetitelja i prvog ministra prosvete Dositeja Obradovića, a na preporuku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

IZVOR: ZoomUE

Za još vesti pratite ERO

#vesti

Related Posts

Leave a Comment