Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home SportOstali sportovi Nataša Vlahović osvojila srebro na Prvenstvu države

Nataša Vlahović osvojila srebro na Prvenstvu države

by Velimir Popovic
0 comment

natasa

Na Prvenstvu Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore koje je u nedelju, 29. novembra održano u Čačku karatisti „Užica” ostvarili su odličan uspeh. Nataša Vlahović je u konkurenciji mlađih seniorki osvojila srebrnu medalju.

Nataša je u konkurenciji mlađih seniorki do 61 kilogram, posle dve pobede nad protivnicama iz Kule i Mladenovca u finalu poražena od takmičarke Knjaza i stigla do drugog mesta. Od ostalih takmičara Užica, Vasilije Negić kod kadeta do 63 kg, posle tri pobede, poražen je u polufinalu, a u meču za treće mesto nije imao sreće da se okiti medaljom. Željko Jovanović, kod juniora do 76 kg, posle dve sjajne pobede u zadnjim sekundama, poražen izgubio je od takmičara iz Raške. Brat i sestra, Mihailo i Ljubica Bacetić, nisu imali sportske sreće. Oboje su oštećeni od strane sudija i nazasluženo su ispali u prvom kolu.
— Nataša je još jednom pokazala da je u svojoj kategoriji u vrhu srpskog karatea. Očekivao sam medalje od Negića i Bacetića, pošto smo od njih dvojice navikli da osvajaju medalje na Prvenstvu Srbije. Falilo nam je malo sportske sreće da rezultati budu mnogo bolji — rekao je trener Miloš Ršumović.

M. H.

Izvor: KK „Užice”

Related Posts

Leave a Comment