Užice, RS
16°
Углавном облачно
22ч23ч0ч1ч2ч
15°C
15°C
15°C
14°C
14°C
Home MestoUžiceDešavanja Nagrada Udruženja Užičana iz Beograda najboljem studentu Učiteljskog fakulteta

Nagrada Udruženja Užičana iz Beograda najboljem studentu Učiteljskog fakulteta

by Velimir Popovic

 

DSCN3402

Plakat Udruženja Užičana- rad akademskog slikara Mihajla Milovanović

Udruženje Užičana u Beogradu odlučilo je da nagradi najboljeg studenta Učiteljskog fakulteta u Užicu školske 2013/14. godine. Nagrada se sastoji od diploma i novčanog iznosa od 30.000 dinara koje Udruženje izdvaja iz svog Zavičajnog fonda, a po želji prof. dr Dragoljuba Đajića u spomen na njegovu suprugu dr Ljubicu Đajić.

Učiteljski fakultet u Užicu doneo je odluku da nagrada pripadne Tanji Čolić, studentkinji druge  godine koja ima najbolji prosek ocean (9,82) među studentima druge i treće godine studija.

Dekan Učiteljskog fakulteta prof. dr Radmila Nikolić veruje da je važno da nagrada ima motivacioni karakter i da će mladog studenta podstaći na još veći angažman i uspehe.

Udruženje Užičana u Beogradu koje je 2013. godine napunilo 90. godina postojanja , nada se da će i narednih godina biti u mogućnosti da materijalno održi svoj fond kako bi ovo priznanje za najboljeg studenta postalo tradicionalno.

Monografija Udruzenja

Naslovna strana monografije „Na putu do punog veka”

Svečanost dodele održaće se 17. juna 2014. u Beogradu, na godišnjici Udruženja. Za tu priliku, Udruženja Užičana će promovisati i novoobjavljenu monografiju „Na  putu do punog veka”.

Izvor: Učiteljski fakultet Užice, autor teksta Slađana Vasiljević

You may also like

Leave a Comment