Užice, RS
25°
Делимично облачно
18ч19ч20ч21ч22ч
24°C
23°C
24°C
22°C
22°C
Home Vesti Putnička vozila na prelazu Gradina čekaju 150 minuta, na Preševu 60

Putnička vozila na prelazu Gradina čekaju 150 minuta, na Preševu 60

by Velimir Popovic
gradina

BEOGRAD: Putnička vozila, prema izveštaju Uprave granične policije čekaju na prelazu Gradina na izlazu iz zemlje 150 minuta, dok na Preševu čekaju 60 minuta.

Na prelazima Gostun i Jabuka putnička vozila čekaju 45 minuta i na ulazu i na izlazu iz zemlje.

Teretna vozila čekaju na Horgošu 120 minuta prilikom izlaska iz zemlje, a na Kelebiji 60 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju na izmene režim saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako zbog radova na izradnji mosta preko Pepeljuše do 1. novembra biće sužen put Kruševac (Jasika) – Koševi i to sa leve strane.

Na deonici Bajina Bašta – Perućac do 1. septembra od 7 do 22 časa zbog radova na sanaciji klizišta „Bušinsko polje“ saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Isti režim primenjuje se na deonici Kovin – most na Dunavu i to do 20. avgusta od 7 do 17časova, a razlog su radovi na rehabilitaciji puta.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Ražanj – petlja Pojate do 1. septembra odvijau se radovi na rehabilitaciji kolovoza. Za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka u smeru ka Beogradu, pa se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na deonici Knić – Mrčajevci do 15. septembra planirani su radvi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila.

IZVOR: Dnevnik

Za još vesti pratite ERO

#vesti

You may also like

Leave a Comment