Užice, RS
25°
Делимично облачно
11ч12ч13ч14ч15ч
28°C
29°C
26°C
26°C
26°C
Home MestoUžice Na području Užica i Bajine Bašte na snazi zabrana saobraćaja za teretna vozila

Na području Užica i Bajine Bašte na snazi zabrana saobraćaja za teretna vozila

by Velimir Popovic
zabrana saobraćaja

Na području Užica i Bajine Bašte na snazi zabrana saobraćaja za teretna vozila

Zbog snega koji intenzivno pada od ponoći, na području Užica i Bajine Bašte na snazi je zabrana saobraćaja za teretna vozila preko sedam i po tona, rekao je za Danas Alen Mušanović, iz užičkih Puteva.

 

Na području Zlatibora, od ponoći je palo oko 30 centimetara snega, koji u celoj zapadnoj Srbiji usporava i otežava saobraćaj. Visina raskvašenog snega na kolovozima je oko pet centimetara.

Alen Mušanović, rukovodilac održavanja iz Puteva Užice kaže da se dok sneg pada čiste putevi prvog prioriteta i magistrale, dok će raščišćavanje pravaca nižeg prioriteta početi po završetku padavina.

 

-Na snazi je zabrana saobraćaja za teretna vozila preko sedam i po tona, na području Užica i Bajine Bašte. Zastoja nema, a pomaže nam i policija koja kamione isključuje iz saobraćaja. Čistimo, borimo se, angažovali smo 17 kamiona u Zlatiborskom okrugu, kaže Mušanović za Danas.

Za sada nije bilo većih problema, ali iz Puteva apeluju na vozače putničkih vozila da brzinu prilagode uslovima na putu, dok bi vozači teretnih, sami trebalo da se isključe iz saobraćaja i sačekaju da sneg prestane da pada.

IZVOR: Danas

Za još vesti pratite ERO

#užice #vesti

You may also like

Leave a Comment