Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home SportOstali sportovi Milovan Vesnić za vikend vozi u Grobniku

Milovan Vesnić za vikend vozi u Grobniku

by Velimir Popovic
milovan vesnić

UŽICE – Treću takmičenje u sezoni Prvenstva Istočne Evrope Milovana Vesnića očekuje krajem sedmice, kada će voziti u Grobniku, blizu Rijeke. Užički automobilista smatra da će, osim problema koji ga prate sa automobilom, teškoća za sve vozače biti i temperatura na ovoj stazu u primorju.

Iza Vesnića je mesec dana pauze, tokom kojih je otklonio neke probleme na automobilu, ali se suočio sa nemogućnošću nabavke nekih novih delova.

„Promenom ogibljenja verujem da ćemo dobiti bolje rezultate, jer došli smo do toga da nemamo više šta da promenimo na vozilu. Jedina alternativa je da nabavimo vozilo nove generacije“, kaže Vesnić.

Veruje da će poseban problem za svih 17 prijavljenih vozača biti temperatura na stazi.

„Bitan faktor biće sreća, jer će uslovi biti nerealni. Najavljeno je 40 stepeni, a na samoj stazi će biti i više. Tokom godina sam imao dobre rezultate u Rijeci, nadam se tome i sada, ukoliko me konačno zaobiđu tehnički problemi na vozilu“, dodaje on.

Vesnić najavljuje da će se truditi da prvu trku završi na što boljoj poziciji, jer će se za drugu izvlačiti brojevi za startna mesta, gde će, kako kaže, zbog temperature biti važno imati što više prostora ispred sebe.

IZVOR: ZoomUE

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice #sport

You may also like

Leave a Comment