Užice, RS
22°
Ведро
4ч5ч6ч7ч8ч
21°C
21°C
21°C
23°C
25°C
Home SportFudbal LEGENDA O RADOMIRU ANTIĆU ŽIVI: Spektakl u Užicu, sa KNJIGOM na utakmicu! Igra i Antarin unuk!

LEGENDA O RADOMIRU ANTIĆU ŽIVI: Spektakl u Užicu, sa KNJIGOM na utakmicu! Igra i Antarin unuk!

by Velimir Popovic
legenda radomir antic

Sloboda i Miljakovac, susret prijatelja, u čast velikog trenera i bivšeg srpskom selektora Radomira Antića.

Dva fudbalska kluba u Srbiji koja razdvajaju čak tri ranga takmičenja odlučila su da pokažu da dobre ljude u fudbalu ništa ne može razdvojiti, štaviše, odlučili su da pokažu snagu fudbala na sjajan način, nesvakidašnjom akcijom.

Sloboda iz Užica, član Prve lige Srbije, ugostiće na stadionu „Radomir Antić“ u nedelju od 18.00 časova beogradsku ekipu FK Miljakovac koja igra u poslednjem rangu takmičenja, popularnoj „beton“ ligi, ali ekipu poznatu po organizovanju humanitarnih akcija. Na terenu će se u nedelju naći i unuk legendarnog Radomira Antića, koji će zaigrati u dresu Slobode.

Ono što ovaj meč izdvaja od svih do sada viđenih jeste što će se ulaz na ovaj meč „kupovati“ – knjigom. Da, dobro ste pročitali. Svaki gledalac koji u nedelju sa sobom na stadion ponese knjigu koju želi da donira Zdravstvenom centru u Užicu, moći će da posmatra duel između dva tima i tako pomogne ovu dobrotvornu akciju.

Sve knjige koje se sakupe tokom nedeljne akcije doniraće se Zdravstvenom centru u Užicu, regionalnom centru, koji zbrinjava pacijente svih uzrasta, te je poželjno poneti sa sobom i ozbiljnu literaturu, ali i onu za najmlađe pacijente, kako bi im se boravak u zdravstvenoj ustanovi skratio na kvalitetan i lep način.

Simboliku ovog meča još većom će učiniti nastup 18-godišnjeg Radomira Antića juniora, unuka nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije, koji će igrati u dresu Slobode na stadionu koji nosi ime njegovog dede.

Meč na stadionu „Radomir Antić“ u Užicu biće odigran u nedelju od 18.00 časova.

IZVOR: Kurir

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice #sport #fudbal

You may also like

Leave a Comment