Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home MestoUžiceDešavanja Kreativne radionice u Školi „Mašnica”

Kreativne radionice u Školi „Mašnica”

by Velimir Popovic

slika11

U umetničkoj školi „Mašnica”, koju vodi Snežana Kovačević, akademski umetnik, kostimograf u Narodnom pozorištu, polaznici mogu da usavrše crtanje i slikanje, ali i da savladaju neke od kreativnih tehnika kao što su dekupaž, origami, one stroke painting, pačvork, dekoracija tekstilnih materijala i kože, dekoracija stakla i keramike, papier mache, izrada lutki. U školi se obavljaju i pripreme za polaganje prijemnih ispita na srednje umetničke škole i umetničke fakultete.

Na časovima će polaznici moći za kratko vreme uz stručnu pomoć Snežane Kovačević, da savladaju neke od zanimljivih tehnika kojima mogu upotpuniti slobodno vreme, ali taj novi hobi može postati i jedan od izvora prihoda. Tokom letnjih radionica pažnja će biti posvećena učenju tehnike one stroke painting. Pružite sebi priliku i postanite član radionice u kojoj ćete se lepo zabaviti i družiti, ali i naučiti nešto interesantno i novo.

Svi zainteresovani mogu se javiti na br. tel. 062 882 71 41 ili u prostorijama RCU kod Doma Petar Radovanović, utorkom i četvrtkom od 12 do 14 časova.

You may also like

Leave a Comment