Užice, RS
23°
Сунчано
9ч10ч11ч12ч13ч
25°C
27°C
28°C
29°C
27°C
Home SportOdbojka Kosovska Mitrovica bolja u Užicu

Kosovska Mitrovica bolja u Užicu

by Velimir Popovic

IMG_8794 copy

Ekipa Kosovske Mitrovice je odnela sva tri boda iz Užica. Oni su u subotu, 1. novembra u hali Veliki park slavili sa 3:0 (19:25, 16:25, 19:25). Kosovska Mitrovica je došla pojačana za dva vrsna igrača (primača Dautovića i tehničara Kuburovića) u odnosu na Kup utakmicu od pre mesec dana, kada su Užičani iznenadili ubedljivom pobedom.

Danas su gosti imali stabilniji servis i sigurniji prijem servisa od Užičana. Na krilima primača servisa Debeljaka, Delića i Dautovića, gosti su suvereno držali razliku u svoju korist i lagano utakmicu priveli kraju. Užičani su se držali dobro u prvom setu do tehničkog tajm auta (vodili 12:10). Međutim, posle pauze potpuno su pali na prijemu Nenadić i Radovanović i za čas je bilo 17:12 za goste. Za mladu i neiskusnu ekipu Užica ovo je bio veliki udarac, od koga se nisu povratili do kraja utakmice.

Užice: Nenadić, Tripković, Ćirković (lib), Sredojević, Janjić, Dagović, Ignjatović, Lazić (kap), Šuljagić, Avramović, Ljubojević, Radovanović (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović.

Kosovska Mitrovica: Matić, Nikolić (kap), Debeljak, Dautović, Matijašević, Radomirović, Stanković, Ristić, Tanasković, Kuburović, Deljanin, Delić (lib); trener Marković.

U sledećem kolu Užice gostuje ekipi Novog Sada. Utakmica se igra u maloj dvorani SPENS-a u subotu, 8. novembra u 15 i 30 časova.

Izvor: OK Užice

You may also like

Leave a Comment