Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C
Home MestoUžice „Pričaju kako je sezona propala, a mi 3 sata čekamo na granici“: Kilometarska kolona na prelazu sa Crnom Gorom

„Pričaju kako je sezona propala, a mi 3 sata čekamo na granici“: Kilometarska kolona na prelazu sa Crnom Gorom

by Velimir Popovic
0 comment

Tokom jutarnjih sati na graničnom prelazu sa Crnom Gorom formirana je kilometarska kolona vozila. Pojedini vozači na Gostunu čekaju i duže od dva sata kako bi nastavili svoj put i ušli u susednu zemlju.

– Sve pričaju kako je sezona propala, a mi evo tri sata čekamo da pređemo granicu. Kolona je dugačka oko pet kilometara i pravi je kolaps, stravična gužva. Pitanje je kad ćemo nastaviti putovanje. Iz pravca Crne Gore na ulasku u Srbiju gužve su mnogo manje – rekao je za RINU vozač Marko Despotović iz Čačka koji je sa porodicom krenuo na odmor u Herceg Novi.

Pojačan intenzitet saobraćaja primetan je i duž magistralnog puta Beograd – Prijepolje, a povremeni zastoji evidentirani su kod Užica.

Pojačan intenzitet saobraćaja primetan je i duž magistralnog puta Beograd – Prijepolje, a povremeni zastoji evidentirani su kod Užica.

Ono što vozačima ka primorju bar malo olakšava put jeste otvorena deonica auto-puta od Mateševo do Smokovca čime zoabilaze kritičnu tačku u Crnoj Gori, kanjon Morače. Ali, samo pod uslovom da su svoj automobil pregledali na vreme kako ne bi došlo do nemilih scena i buktinja na otvorenom putu.

IZVOR: Telegraf
Za još vesti pratite ERO

Related Posts

Leave a Comment