Home SportOstali sportovi Kik boks: Sara i Suzana se okitile bronzanim medaljama

Kik boks: Sara i Suzana se okitile bronzanim medaljama

by Velimir Popovic

image-fe85b03f869c9a0e5b211de94a3e41ce72bdfa28e5589a1b7765a7d081ec2e86-V

Kik boks klub „Sloboda Užice lavovi” učestvovao je u nedelju, 22. juna u Beogradu na Prvenstvu Srbije u kik boksu disciplinama kiklajt kontaktu za pionire i seniore. Najviše uspeha imale su Suzana Dedić i Sara Stojanović koje su osvojile bronzane medalje u seniorskoj konkurenciji.

Nastupilo je oko 200 takmičara, a užički klub je prvi put nastupio sa  dva zenska člana Suzanom Dedić i Sarom Stojanović. Ovo je za njih bilo prvo takmičenje, ali i pored velike treme pokazale su koliko mogu i umeju. Zabeležile su pobede u prvim mečevima i plasirale se u polufinale,ali nazalost tu je neiskustvo presudilo i poražene su od daleko iskusnijih protivnica, tako da su morale da se zadovolje bronzanim odličjima. Ovo su prve ženske medalje u kik boksu u Užicu posle 20 god.

— Izuzetno sam zadovoljan uspehom naših devojaka na ovom prvenstvu. Istakao bih da su ovo takođe prve ženske medalje za moj klub koji postoji već četiri godine. Najvažnije je da se kod njih dve probudio sportski duh i žar za dalje borbe i takmicenja. Tako da sam siguran da ćemo Suzanu i Saru i sa ostalih takmičenja dočekivati okićene  medaljama—rekao je trener Predrag Damnjanović.

Izvor: Kik boks klub „Sloboda Užice lavovi”

You may also like

Leave a Comment