Užice, RS
16°
Углавном облачно
22ч23ч0ч1ч2ч
15°C
15°C
15°C
14°C
14°C
Home MestoUžice Aktivno učešće privrednika u izradi Plana razvoja grada Užica

Aktivno učešće privrednika u izradi Plana razvoja grada Užica

by Velimir Popovic
razvoj

Užice – U Velikoj sali Gradske kuće, održan je konsultativni sastanak u okviru procesa

izrade Plana razvoja grada Užica sa članovima Saveta za privredu, velika, srednja i mala preduzeća i preduzetnike. Sastanku su pored predstavnika privrede, Slobodan Kuzmanović, član Gradskog veća za privredu i Branislav Mitrović, koordinator u izradi Plana razvoja grada Užica, kao i Nataša Knežević, menadžer za MSP, ispred RRA Zlatibor, navodi se na sajtu grada Užica.

Nataša Knežević, menadžer za MSP, RRA Zlatibor je prisutnima kroz prezentaciju predstavila proces izrade Plana razvoja grada Užica, kao i instrumente i mehanizme za praćenje i obezbeđivanje uslova za razvoj i sprovođenje politike iz oblasti ekonomskog razvoja.

Predsednik Skupštine grada Užica Branislav Mitrović je upoznao prisutne sa aktivnostima tokom izrade Plana razvoja i pozvao ih da se uključe u proces, daju svoje predloge i viziju u kom pravcu bi privreda grada Užica trebala da se razvija u narednih sedam godina.

Prema rečima Slobodana Kuzmanovića, člana Gradskog veća privreda je ključni subjekt na polju ekonomskog razvoja. Zato je, kako je istakao, kroz proces izrade Plana razvoja veoma važno sagledati potrebe privrede u cilju stvaranja boljeg poslovnog ambijenta u gradu.

Privrednici su pozvani da putem konsultativnih sastanaka, Sistema 48 , sajta grada ali i na sve druge načine ukažu na probleme i daju predloge koji mogu uticati kako na razvoj privrede, tako i na bolji život građana.

IZVOR: Glas Zapadne Srbije

Za još vesti pratite ERO

#vesti #užice

 

You may also like

Leave a Comment