Užice, RS
32°
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
33°C
32°C
31°C
30°C
28°C
Home SportFudbal Fudbalsko takmičenje. Cela bivša Jugoslavija na Zlatiboru

Fudbalsko takmičenje. Cela bivša Jugoslavija na Zlatiboru

by Vladimir Gujanicic
prvi maj

U sunčanom okruženju srpskih planina, mladi fudbaleri iz različitih krajeva bivše države ponovo se okupljaju na SOCCERBET Kupu prijateljstva. Ovi novi klinci, koji su se pojavili nakon vremena velike Jugoslavije, nose sa sobom nasleđe talentovane dece koja su obeležila fudbalsku scenu. Bez obzira na promene koje su se desile kroz stvaranje novih država, ljubav prema fudbalu ostaje neizmenjena.

Na ovom turniru, mladići od Vardara do Triglava, od Đerdapa do Jadrana, pokazaće fudbalske veštine i talenat pred publikom. SOCCERBET Kup prijateljstva na Zlatiboru postaje mesto susreta nove generacije fudbalskih umetnika iz regiona, obećavajući da će svet imati priliku da se divi njihovom umeću.

Socijalno odgovorna kompanija SOCCERBET već tradicionalno podržava ovaj turnir, koji se održava već tradicionalno na Zlatiboru. Učesnici ovogodišnjeg SOCCERBET Kupa prijateljstva su: Crvena zvezda, Pelister, Borac Banjaluka, Vojvodina, Rijeka, Velež, Partizan, Željezničar, Akademija Pandev, Sarajevo, Osijek, Budućnost Podgorica.

Najveći klubovi bivše Jugoslavije okupljaju se na Zlatiboru, obećavajući uzbuđenje i vrhunski fudbal za sve ljubitelje sporta. Ovaj turnir, koji je uspeo da ujedini region, okuplja mlade talente koji sanjaju o velikim uspesima u budućnosti.

Savo Milošević, idejni tvorac turnira, postavio je temelje za okupljanje dece iz regiona kako bi se družili i takmičili.

Mondo

 

You may also like