Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C

naslovna sloboda moravac

U petom kolu fudbalke Prve lige Srbije užičke ekipe sastale su se sa ekipama FK Moravac Orion i FK Mačva. Sloboda je bila domaćin Moravcu na Begluku, a Jedinstvo je gostovalo u Šapcu.

SLOBODA MORAVAC23

Na Gradskom stadionu u Užicu oko 400 gledalaca je imalo priliku da posmatra spor i nezanimljiv meč, sa puno grešaka igrača sa obe strane koje su gosti uspeli da iskoriste za razliku od igrača Slobode. Prvo je u 79.minutu Prtenjak bespotrebno komplikovao na sredini terena gde mu je Petrović oduzeo loptu i pretrčao nekih 20.metara i matirao Čančarevića. Samo dva minuta kasnije nakon neuspešnog kornera domaćih gosti iz Mrštana organizuju kontranapad koji golom kruniše Miloš Stanković. Lošoj igri doprineo je i teren koji je bio u očajnom stanju, natopljen kišom koja je u toku dana padala. Podsećamo da Sloboda i dalje nema šefa stručnog štaba, a pre dva dana je i predsednik Upravnog odbora Bogićević podneo ostavku, i trenutno se vode pregovori sa zainteresovanim stranama o preuzimanju kormila kluba. Posle pet kola Sloboda ima samo dva boda.

SLOBODA MORAVAC11SLOBODA MORAVAC1Jedinstvo je imalo priliku da nastavi seriju pobeda iz prošlog kola na teškom gostovanju u Mačvi. Trud gostiju se isplatio u prevom poluvremenu golom Ajkovića. Nakon postignutog gola užičani su pokušali da odigraju taktičku utakmicu i zatvore sve prilaze golu golmana Marinkovića, što su uspevali do 85 minuta kada su primili izjednačujući pogodak. Jedinstvo trenutno ima 9 bodova posle 5 kola.

 

N. Hobetko

Related Posts

Leave a Comment