Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C

FK Sloboda Point

Povodom predstojećeg meča u sedmom kolu Jelen Super lige između Slobode i  Radničkog 1923 koji će biti odigran u nedelju, 28. septembra u 19 časova održana je konferencija za štampu u  prostorijama Medija centra na gradskom stadionu u Užicu.

Dejan Babić koji je početkom septembra došao u FK Slobodu  na godinu dana kao pozajmljeni fudbaler  iz Partizana će u nedelju protiv Radničkog debitovati pred užičkom publikom i očekuje da će ova derbi utakmica privući publiku i pomoći im da dođu do trijumfa.

—Ovo je veliki derbi kola, a Radnički je ekipa koja ima kvalitetne igrače. Mislim da je  na nama  da odlučimo kako da na terenu uđemo na utakmicu. Očekujem dobar meč i puno navijača koji će nam pomoći da dobijemo utakmicu koja je za nas bitna.  Dobro sam se snašao u klubu i pozicija desnog veznog igrača mi najviše prija. Takođe mogu da igram i na poziciji levog veznog i  polušpica. Ako budem igrao na utakmici potrudiću se da doprinesem pobedi — rekao je Babić.

Svoja očekivanja pred predstojeću utakmicu izneo je i Bogdan Miličić:

—Nama igračima bi puno značilo da dobijemo ovu utakmicu. Radnički je iskusna ekipa i mislim da ako uložimo svoj maksimum da ćemo pobediti i pomaći se sa donjeg dela tabele. Nadam se da ćemo prekinuti loš niz, pobedom nad Radničkim u nedelju — istakao je Miličić.

Predrag Marković

Related Posts

Leave a Comment