Užice,
Сунчано
16ч17ч18ч19ч20ч
3°C
2°C
1°C
1°C
1°C

naslovna donacija

Delta fondacija iz Beograda podržala je projekat Udruženja građana „F1” pod nazivom „All inclusive” u okviru kojeg je pokrenut užički gradski portal www.ero. rs. Prošlog petka u prostorijama ove fondacije u Beogradu,  Nebojši Hobetku, direktoru i uredniku portala predstavnici ove Fondacije uručili su donaciju koju čine dva diktafona u foto aparat.

—Delta Fondacija je odlučila da podrži projekat  „All inclusive“ jer je usmeren ka socijalnoj inkluziji osoba sa invaliditetom, utiče na podizanje svesti društva o OSI i podrazumeva njihovo uključivanje u radne tokove—navela je Ljiljana Jevremović, saradnik na projektima Delta fondacije, razloge i odluku zbog koje je ova Fondacija rešila da pomogne sprovođenje projekta „All inclusive”.

Nakon prijema, predsednik Upravnog odbora Građana „F1” je izjavio:

—Zahvaljujemo Delta fondaciji na donaciji i drago nam je da je Delta fondacija prepoznala u projektu „All inclusive” sve one vrednosti koje poseduju kvalitetne ideje, a ovaj projekat je omogućio osobama sa invaliditetom novu šansu koju oni ostvaruju baveći se novinarskim poslom. Nadam se da je ovo početak jedne uspešne saradnje.

Nebojša Hobetko u razgovoru sa predstavnicima Delta fondacije

Nebojša Hobetko u razgovoru sa predstavnicima Delta fondacije

Delta fondacija je nastala iz potrebe kompanije Delta da u okviru svojih snaga, što efikasnije doprinese rešavanju specifičnih potreba zajednice i da u okviru svojih mogućnosti pomogne onima kojima je to nužno. Prilikom odabira nevladinih organizacija, grupacija i projekata koje podržavaju i doniraju poštuju određene principe.

—Delta Fondacija se pri odabiru projekata rukovodi svojim ciljnim grupama, a to su: osobe sa invaliditetom i deca bez roditeljskog staranja. Izuzev ciljnih grupa, drugi važan kriterijum je održivost projekta, odnosno nastavak delovanja rezultata projekta i nakon njegovog završetka—rekla je Jevremovićeva.

Saradnici i novinari na portalu www.ero.rs se zahvaljuju na donaciji koja će im omogućiti kvalitetnije i bolje obavljanje novinarskih zadataka.

M. H.

Related Posts

Leave a Comment