Užice, RS
25°
Делимично облачно
18ч19ч20ч21ч22ч
24°C
23°C
24°C
22°C
22°C
Home DruštvoFilm i TV Bioskop: Despicable me 2

Bioskop: Despicable me 2

by miroslav_ostojic

despicable me 2

 

SALA  1

 

Od 7. do 20. oktobra

u 19 časova

Cena ulaznice:  200,00

Grozan ja 2 /  Despicable Me 2

 

Žanr: animirani, avantura, komedija, sinhronizovano

Trajanje: 98 min.

Premisa: Kada je svetu bio potreban heroj, pozvali su zlikovca!

 

Glavne uloge u sinhronizaciji:

 

Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Mina Nenadović, Milica Matejić, Tinja Damnjanović, Rusmir Agačević Rus, Marko Živić, Predrag Ejdus

 

Glavne uloge:

 

Stiv Karel (Steve Carell), Kristen Vig (Kristen Wiig), Miranda Kozgrouv (Miranda Cosgrove), Elsi Fišer (Elsie Fisher), Rasel Brend (Russell Brand)

 

Scenario:

 

Ćinko Pol (Cinco Paul), Ken Daurio (Ken Daurio)

 

Režija u sinhronizaciji:

 

Milan Antonić

 

Režija:

 

Kris Reno (Chris Renaud), Pjer Kofen (Pierre Coffin)

 

Gru (Nebojša Dugalić/Stiv Karel) je ostavio iza sebe život superzlikovca i rešio da se stara o Margo (Mina Nenadović/Miranda Kozgrouv), Edit (Milica Matejić/Dana Gajer) i Agnes (Tinja Damnjanović/Elsi Fišer). Sada Gru, dr Nefario (Rusmir Agačević Rus/Rasel Brend) i Malci imaju dovoljno slobodnog vremena.

Međutim, tek što je Gru počeo da se navikava na ulogu porodičnog čoveka iz predgrađa, na vrata mu dolazi supertajna organizacija koja se bori protiv zla u celom svetu. Sada Gru i njegova nova partnerka Lusi (Mina Lazarević) treba da otkriju ko je odgovoran za spektakularne zločine i da ih privedu pravdi. Potreban je najveći svetski bivši superzlikovac da bi se uhvatio neko ko pretenduje da ga zameni na tom mestu.

Ekipi povratnika sada se pridružuje i Milan Tubić/Ken Jeong (Hangover) kao Flojd Orlokosić – najčešće osumnjičeni za sve gnusne zločine koji su počinjeni u svetu otkad je Gru izašao iz igre. Tu je i Predrag Ejdus/Stiv Kugan, kao Sajlas Ovnoguz – Lusin šef iz Antizlikovačke lige i superšpijun čije prezime daje Malcima povoda za beskrajne šale. Pojavljuje se i Marko Marković/Moises Erijas kao Antonio, koga Margo simpatiše naveliko, a koji konstantno nervira Grua, i Marko Živić/Bendžamin Bret kao Eduardo Perez, Antoniov otac, vlasnik restorana „Salsa & salsa“, i čovek koji možda jeste, a možda i nije naj-mačo superzlikovac koji je ikad postojao – ozloglašeni El Mačo.

You may also like

Leave a Comment