Home Vesti Tematska žurka Jugoslovenka: Muzički povratak u Užice

Tematska žurka Jugoslovenka: Muzički povratak u Užice

by Ostoja Mirosavljevic
0 comment 3 views 2 minutes read

Pojačani ritmovi i povratak u prošlost

Užice će 5. oktobra ugostiti poseban događaj koji je već ostavio neizbrisiv trag u srcima mnogih ljubitelja muzike. Tematska žurka Jugoslovenka se vraća, i to posle letnje pauze. Ovo nije obična žurka, već pravi muzički spektakl koji objedinjuje najveća imena sa jugoslovenske muzičke scene! Pet godina puni beogradske klubove i više od godinu dana na turneji, dok potpuno osvaja region.

Šta nas očekuje na repertoaru?

Imena koja će zasigurno obradovati svakoga. Ako ste ikada slušali Dino Dvornika, EKV ili Haustor, ovo je mesto gde treba da budete. Popis izvođača je impresivan: Denis & Denis, Idoli, Bebi Dol i mnoga druga zvučna imena muzičke scene poput Partibrejkersa i Zane. Ali, tu je i sveža krv! Bendovi kao što su Nipplepeople i Buč Kesidi donose novu energiju. Osećajte se kao da ste na jedinstvenom muzičkom spoju prošlosti i budućnosti.

Dulex za DJ pultom: Zvuk koji pamte generacije

Za DJ pultom očekuje nas Duško Milojević, poznatiji kao Dulex. Neko ko je rezident najboljih alternativnih klubova u Beogradu, kao što su Povetarac i Štrafta. Njegova sposobnost da pravu muziku usmeri ka pravom raspoloženju je legendarna. Dulex će ispuniti ovaj noćni događaj najbogatijim zvukom koji ste mogli da isprobate!

Kako do ulaznica?

Prolaz na ovaj spektakl košta samo 600 RSD. Ulaznice se mogu nabaviti na biletarnici GKC-a, radnim danima od 11 do 16 časova. Ne propustite svoj ulaz, jer je interesovanje već sada veliko. Početak veselog ritma očekuje vas u 21 čas!

Noć koja vraća sećanja i stvara nova

Ova tematska žurka je prilika za sve koji žele da ponovo prožive slavne muzičke dane. Ili možda da prvi put čuju kako je nekad zvučala srce naših ulica. Bez obzira na vaš muzički interes, jedno je sigurno – ovo je večer u kome će užicati svi.

Sećanja su važna, ali pogledajmo i u budućnost

Iako se vraćamo u prošlost, novi talasi grupa kao što su Dubioza Kolektiv i Artan Lili donose svežinu koja je potrebna našim urbanim muzici. Ovaj jedinstveni miks starog i novog čini Jugoslovenku događajem godine.

Jugoslavija je i dalje živa kroz muziku

Pokažimo da smo jedno, i uživajmo u muzici koja menja stvarnost. Vidimo se na žurci Jugoslovenka u Užicu. Ponesite dobru volju, i pripremite se za noć koju ćete dugo pamtiti.

Related Posts

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.