Užice, RS
14°
Partly Cloudy
20h21h22h23h0h
13°C
12°C
12°C
11°C
10°C
Home Vesti Elektroprivreda Srbije: Ušteda kroz Digitalizaciju

Elektroprivreda Srbije: Ušteda kroz Digitalizaciju

by Ostoja Mirosavljevic
0 comment 7 views 2 minutes read

Elektroprivreda Srbije: Uvod u Novi Digitalni Era

Elektroprivreda Srbije, u potrazi za bržom i efikasnijom uslugom, odlučila se za značajnu promenu. Od 1. novembra, blagajnički rad u poslovnicama EPS će postepeno prestati. Ovaj potez ima za cilj optimizaciju troškova i unapređenje korisničkog iskustva.

Popust i Ukidanje Provizije za Korisnike

Od novembra pa sve do oktobra 2025. godine, korisnici će imati značajnu šansu da uštede na svojim računima. Oni koji se opredele za plaćanje preko portala i aplikacije „Uvid u račun” ne samo da će ostvariti popust od 30 dinara na narednom računu, već neće imati ni trošak provizije!

Digitalizacija u Brojkama

Zanimljiv podatak je da čak 87% građana već koristi portal „Uvid u račun“, kao i usluge banaka i Pošte Srbije za plaćanje računa. Samo 13% i dalje koristi blagajne Elektroprivrede Srbije, što pokazuje rastući trend digitalizacije i poverenje u elektronske usluge.

Banka Poštanska Štedionica i Niža Provizija

Oni građani koji i dalje žele da plaćaju račune na šalterima imat će prednost u narednih šest meseci. Provizija za plaćanje biće niža za 30 dinara, što predstavlja još jedan način kako Elektroprivreda Srbije podstiče efektivnost i finansijske uštede.

Dodatni Podsticaji za Elektronsko Plaćanje

Pored redovnog popusta, korisnicima koji prelaze na elektronski račun će biti odobreno dodatnih 50 dinara popusta na svakom sledećem računu. Ove mere podstiču korišćenje digitalnih alata i doprinose zajedničkoj svesti o prednostima moderne tehnologije.

Perspektiva za Budućnost

U svetu gde tehnologija sve više utiče na svakodnevni život, usvajanje digitalizacije postaje neophodno za kompanije. Elektroprivreda Srbije je prepoznala značaj ove promene, omogućavajući svojim korisnicima lakši, brži i jeftiniji način plaćanja računa.

Na kraju, ove mere ne samo što donose finansijske uštede korisnicima, već i predstavljaju ključni korak ka digitalnoj transformaciji usluga u Srbiji. Elektroprivreda Srbije prednjači u ovom procesu i postavlja standard za budućnost. Promena je neizbežna, i ovaj potez donosi jasne benefite za sve.

Related Posts

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.