Home Vesti Nova Rekonstrukcija u Krčagovu: Centar za Duelno Obrazovanje

Nova Rekonstrukcija u Krčagovu: Centar za Duelno Obrazovanje

by Ostoja Mirosavljevic
0 comment 4 views 1 minutes read

Nova Rekonstrukcija u Krčagovu: Trening Centar za Duelno Obrazovanje

Uzbudljiva vremena za Užice! U samom srcu Krčagova, u bivšoj kasarni IV puk, započeli su značajni radovi na rekonstrukciji. Kada kažemo značajni, mislimo na pravi preporod na 2,400 kvadratnih metara!

Jedna godina do potpune transformacije

Za godinu dana, ova lokacija će gordo nositi titulu najsavremenijeg trening centra namenjenog duelnom i klasičnom sistemu obrazovanja. Ali to nije sve! Ovaj prostor će postati epicentar za obuke, prekvalifikacije i dokvalifikacije, sve u skladu sa potrebama savremene privrede.

Gradonačelnica Užica: Oduševljenje i vizija

Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević, u prisustvu brojnih zvaničnika i partnera, naglasila je važnost ovog poduhvata. Sa žarom i ponosom poručila je kako je ovo korak bliže realizovanju cilja da Užice postane centar obrazovanja i inovacija.

Dualni Sistem: Budućnost Obrazovanja

Sistem dualnog obrazovanja nije novost, ali u Užicu sada dobija svoje puno značenje. Gabrijela Grujić iz Nacionalne kancelarije za dualno obrazovanje podvlači da je ovaj projekat izuzetan resurs za razvoj kompetencija i veština mladih.

Snažna Podrška Privrede

Privrednici su prepoznali vrednost ovog trening centra, ističući njegov značaj za budući razvoj kadra. Ninko Tešić, generalni direktor “Impol Sevala”, pohvalio je ovaj projekat kao ključan korak u rešavanju nedostatka praktičnih veština kod mladih.

Učešće Tehničke škole i regionalnih partnera

Dragan Tucaković, direktor Tehničke škole Užice, istakao je značaj ovog trenutka za sve ljude uključene u projekat. Škola nastavlja da investira u ljude i tehnologije, uz snažnu podršku međunarodnih partnera.

Budućnost je ovde, u Užicu

Rekonstrukcija unosi nov život u Krčagovo. Sa završetkom radova koje izvodi MPP “Jedinstvo”, ovaj trening centar će postati mesto koje okuplja, obrazuje i usmerava mlade na pravi put. Užice je na pragu velike transformacije!

Related Posts

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.