Užice, RS
Mostly Cloudy
11h12h13h14h15h
13°C
15°C
16°C
17°C
17°C
Home Vesti Narodno Pozorište Užice: Repertoar za Oktobar 2024

Narodno Pozorište Užice: Repertoar za Oktobar 2024

by Ostoja Mirosavljevic
0 comment 10 views 2 minutes read

Narodno Pozorište Užice: Repertoar za Oktobar 2024

Pozorišna sezona je u punom jeku i oktobar donosi bogat i raznolik program u Narodnom pozorištu Užice. Sa oduševljenjem vas upoznajemo sa detaljnim rasporedom predstava koje ne želite propustiti. Od klasičnih adaptacija do savremenih drama, ovo je mesec koji obećava duboka pozorišna iskustva.

Prva Nedelja Oktobra: Ljubitelji Pozorišta, Pripremite Se!

Mesec počinjemo 1. oktobra u 20:00 sa gostovanjem predstave Kovači, tekst Miloša Nikolića, u režiji Nemanje Rankovića u Požegi. Za ljubitelje dramatičnih iskustava, ovo je savršen početak meseca.

2. i 3. oktobra u 20:00 na velikoj sceni u Užicu, uživaćemo u reprizama predstave Leto kada sam naučila da letim. Ova predstava, bazirana na romanu Jasminke Petrović, kroz dramatizaciju Branislava Ilića i režiju Gorana Golovka, vodi nas na emotivno putovanje.

Sredina Meseca: Magija Dečje Pozorišne Kule

Za najmlađe, 7. oktobra u 11:00 i 13:00 u Bajinoj Bašti, biće izvedena predstava Dugonja, Trbonja i Vidonja, inspirisana bajkom Spasoja Ž. Milovanovića u režiji Nemanje Rankovića. Čisto uživanje za celu porodicu!

Osmog oktobra ne propustite Putujuće pozorište Šopalović, u 20:00 na velikoj sceni u Užicu. Ova predstava Ljubomira Simovića u režiji Milana Neškovića, obećava jedinstveno pozorišno iskustvo.

Poslednje Nedeelje Oktobra: Gostovanja Širom Regiona

Od 10. do 21. oktobra, predstava Kovači će biti izvođena širom regiona, uključujući Kosjerić, Sjenicu, Foču, Čajetinu i Istočno Sarajevo, svakoga dana u 20:00. Ljubitelji drame će biti oduševljeni.

Ne propustite 22. oktobra Bilo Jednom na Brijunima na velikoj sceni u Užicu u 20:00, autora i reditelja Kokana Mladenovića, koja vam će otkriti priču puna iznenađenja.

Završetak Meseca u Velikom Stilu

24. oktobra u 20:00, vraćamo se na velikoj sceni u Užicu uz novo izvođenje Leto kada sam naučila da letim. Ova produkcija nastavlja da osvaja srca publike.

Palčica, bajkovita drama u režiji Nemanje Rankovića, biće izvedena u Beranama 28. oktobra u 16:00.

Pozdravni Završetak

29. oktobra, Putujuće pozorište Šopalović, zatvara mesec na velikoj sceni u Užicu u 20:00. Uz divan repertoar, oktobar će biti mesec koji će se dugo pamtiti. Požurite da rezervišete vaše karte, jer su ove predstave pravi hitovi!

Narodno pozorište zadržava pravo izmene rasporeda, a sve informacije i rezervacije su dostupne na telefonu 520-665, ili na sajtu www.uzickopozoriste.rs. Uzbuđeni smo što vas možemo dočekati u ovom pozorišnom ambijentu puna magije i uzbuđenja.

Related Posts

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.