Užice, RS
24°
Partly Cloudy
15h16h17h18h19h
25°C
25°C
24°C
22°C
19°C
Home Vesti Besplatni Preventivni Pregledi u Užicu

Besplatni Preventivni Pregledi u Užicu

by Ostoja Mirosavljevic
0 comment 0 views 1 minutes read

Besplatni Preventivni Pregledi u Užicu: Vaša Mogućnost za Brigu o Zdravlju

Predstavljamo vam sjajnu priliku za žitelje Zlatiborskog okruga – besplatni preventivni pregledi, organizovani u okviru inicijative Ministarstva zdravlja. Ova akcija ima za cilj smanjenje i ukidanje lista čekanja, omogućavajući vama da brinete o vašem zdravlju bez dodatnih troškova!

Širok Spektar Pregleda i Analiza

U nedelju, 22. septembra, u Opštoj bolnici Užice, biće obavljeni pregledi koje obuhvataju hematološku i gastroenterološku dijagnostiku. Pored toga, pacijentima će biti dostupni i laboratorijski testovi koji uključuju analize krvi, kao što su krvna slika, biohemija, LDH, feritin, Fe, bilirubini, transaminaze i CRP. Takođe, biće moguće i merenje krvnog pritiska i testiranje na tumor markere.

Kardiološki i Radiološki Pregledi

Pored hematoloških i gastroenteroloških pregleda, ove nedelje će biti dostupni i radiološki pregledi. Pozvano je preko 168 pacijenata iz Zlatiborskog okruga da iskoriste ovu priliku i unaprede svoje zdravlje. Pregledi će se obavljati tokom vikenda, što vam omogućava veću fleksibilnost u odabiru termina.

Aktuelne Statistike i Važnost Inicijative

Prošlog vikenda više od 1.100 pacijenata iz ovog regiona iskoristilo je mogućnost da obavi preventivne preglede, od čega je 440 urađeno u samom Užicu. Ova velika akcija dokazuje koliko je potrebno ovakvo besplatno zdravstveno obezbeđenje za naše građane.

Kako se Prijaviti?

Prijave za preglede su jednostavne! Sve što vam je potrebno je da kontaktirate svoju nadležnu zdravstvenu ustanovu i ugovorite termin. Ovo je vaša šansa da kontrolišete svoje zdravlje i osigurati blagovremenu dijagnostiku, bez dodatnih troškova.

Related Posts

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.