Home SportOstali sportovi Karatisti Užica najuspešniji na MOSI igrama

Karatisti Užica najuspešniji na MOSI igrama

by Velimir Popovic
0 comment 80 views 2 minutes read

UŽICE – Karatisti Užica bili su ponovo najuspešnija ekipa na MOSI igrama.

U katama ekipno devojke u sastavu Lidija Trmčić, Bojana Karaičić i Stefanija Irić osvojile su srebro, dok su momci u sastavu Sergej Kurćubić, Ognjen Zdravković i Pavle Ristović takođe osvojili srebro. U katama pojedinačno zlatnu medalju, posle pet pobeda, osvojio je Sergej Kurćubić dok je kod devojaka Lidija Trmčić poražena u četvrtfinalu.

U borbama ekipno kod žena najuspešnija je bila ekipa našeg grada u sastavu Lidija Trmčić, Bojana Karaičić, Stefanija Irić i Nevena Nikolić, koje su posle pobede nad Sokolcem u polufinalu, pobedile Novi Pazar, koji je bio pojačan sa reprezentativkama iz Raške. Muškarci u sastavu Pavle Ristović, Ivica Domanović, Đorđe Trmčić i Nemanja Mićić su posle pobede nad Fočom i Sjenicom, u finalu izgubili od Novog Pazara, sa 2-1, osvojivši srebrnu medalju.

U pojedinačnim borbama Lidija Trmčić do 61 kg, posle sjajnih mečeva i tri pobede, osvojila zlatnu medalju. U istoj kategoriji Stefanija Irić je sa osvojila bronzu,sa skorom tri pobede i poraz. Do 68 kg Bojana Karaičić je posle dve pobede , zaustavljena u polufinalu, dok je izgubila borbu za treće mesto. Preko 68 kg nastupila je Jovana Ćurčić i zauzela 4 mesto, dok je Nevena Nikolić bila sprečena da nastupi. U apsolutnoj kategoriji srebro je osvojila Lidija Trmčić, posle tri pobede i poraza u finalu.

Kod muškaraca do 68 kg zlatnu medalju osvojio Ivica Domanović. Do 78 kg 4 mesto zauzeo je Nemanja Mićić sa skorom dve pobede i dva poraza. U teškoj kategoriji preko 78 kg najuspešniji je bio Pavle Ristović koji je posle dve pobede zaustavljen u finalu. Đorđe Trmčić zauzeo je 5 mesto. U apsolutnoj konkurenciji Pavle Ristović je posle velike borbe osvojio bronzanu medalju, dok je Đorđe Trmčić zuazeo 5 mesto.

(izvor i foto: Karate klub Užice)

Related Posts