Užice, RS
23°
Ведро
2ч3ч4ч5ч6ч
22°C
22°C
21°C
21°C
21°C
Home DruštvoMuzika 5.9. GKC koncert: Mladen Pecović

5.9. GKC koncert: Mladen Pecović

by miroslav_ostojic

naslovna mladen pecovic
Mladen Pecović, gitarista koji je sarađivao i sarađuje sa mnogim estradnim zvezdama od kojih su, Romana, Milena Vučić, Dado Glišić, Marko Kon, Seka Aleksić samo neke od njih, i učestvovao u brojnim projektima različitih muzičkih žanrova, snimio je spot za svoј.
Uporedo sa radom i učešćem u drugim projektima Pecović je odlučio da u budućnosti više vremena i energije uloži u autorski rad, odnosno kako on sam ističe,u nešto u šta zaista veruje.
Kao uvertiru u album na kome intenzivno radi, snimio je spot za pesmu Gora, sa kojom je pobedio na ovogodišnjem beogradskom Guitar Art Festivalu, u kategoriji ethno gitare, i hrvatskom Omiš guitar festu, u kategoriji električna gitara.
– Spot je sniman u Užicu, gradu u kome sam odrastao, na mestima koje volim i koja imaju neku nestvarnu vanvremensku atmosferu – kaže Pecović, ističući zadovoljstvo saradnje sa ekipom koja je realizovala spot.
Osim ekranizovane pesme, za koju je originalnu kompoziciju napisala Brankica Vasić Vasilisa, Pecović je priveo kraju i rad na numerama Whatever i Out of sight.
– Muzika nije takmičenje i jedini pravi motiv za bavljenje njome je ljubav – ističe Mladen Pecović.

http://svetgitara.com/oznaka/mladen-pecovic/

http://www.youtube.com/watch?v=H-jLaicC-kE

Cena karte: 200,00rsd

Izvor GKC Užice

You may also like

Leave a Comment